Praktisk info

Registrering på plats

Entré via Gothia Towers
Plan 2 – följ skyltning Klinisk kemi
Registrering i J-lounge, utställning i H-hallen

Registreringen är öppen från 10.00 den 3 maj och är därefter öppen under konferensens öppettider, ta med din bekräftelse som innehåller en streckkod som scannas på plats för att få din namnskylt.

Streckkoden kommer även att skickas ut via sms till angivet mobilnummer närmare konferensen.

Namnskylt

Samtliga deltagare erhåller en namnskylt och av säkerhetsskäl ber vi er vänligen bära den under samtliga konferensdagar. Namnskylten gäller även som biljett till Konferensmiddagen om ni anmält er till denna.

Mobilwebb

Om du har en smartphone och har angett ditt mobilnummer när du anmälde dig till konferensen kommer du inför konferensen att få ett sms skickat till dig med en länk till mobilwebben. Via mobilwebben får du bland annat tillgång till deltagarlistan, programmet, praktisk information om konferensen etc.
Tips! Spara ner länken till startsidan på telefonen så har du enkel access till mobilwebben under hela konferensen.

Måltider

Deltagaravgiften inkluderar tillträde till konferensen, konferensmaterial, kaffe & luncher, Välkomstmottagning och Konferensmiddag (föranmälan krävs).

ST-kurs i läkemedels- och toxikologi-/missbruksanalyser – FULLBOKAD!

Kursen kommer äga rum lunch 2 maj till lunch 3 maj i anslutning till Vårmötet i Klinisk kemi 2023 på Svenska Mässan i Göteborg.
Lunch 2/5, 12.00 i restaurang Seasons på plan 2
Kurslokal R24+25 på plan 2

Målgruppen är ST-läkare i klinisk kemi och ST-läkare i klinisk farmakologi. I mån av plats är även andra intresserade välkomna. Kursen hålls på svenska.
I kursavgiften på 2500 (exkl. moms) ingår kurs, lunch, kaffe samt gemensam social aktivitet och middag på kvällen 2 maj.

Konferenslokal

Värdstad

© Copyright - Klinisk Kemi 2023